diensten:

Personal shopping

Soms weet je het gewoon even niet meer. Sta je in een overvolle kledingwinkel, heb je geen idee wat je moet kiezen. Of misschien heb je wel helemaal geen tijd om over je kleding na te denken (en al helemaal niet de tijd om ook nog uren te shoppen met het risico dat je niks vindt of thuiskomt met miskopen). Dan is een persoonlijk kledingadvies erg handig.

Ik kleed je niet zoals ik er zelf uitzie of alleen volgens de laatste mode. Jij als persoon staat centraal en ik kies de stijl die het beste bij jouw persoonlijkheid past. Het resultaat: je voelt je lekkerder en mooier in de kleding die je draagt.

over

Hoe werkt personal shopping?

Een uitgebreide kennismaking: Voordat we beginnen met shoppen kom ik langs of mail ik jou. Tijdens deze kennismaking probeer ik meer te weten te komen over je persoonlijkheid, je leven, je huidige kledingstijl en je wensen. Tijdens de kennismaking neem ik een figuuranalyse en kleur bij jou af, zodat we straks tijdens het shoppen weten welke modellen je qua kleding goed staan, tevens weten we ook door de kleurananlyse welke koele/warme kleuren jou goed zullen staan.

Persoonlijk plan: Na de kennismaking stel ik een persoonlijk plan voor je op waarin het moodboard kleuren/ style/ accessoires/ persoonlijkheid en wensen vertaald word naar jou persoonlijkheid.

Shoppen: Naar aanleiding van je moodboard gaan we aan de slag met shoppen, ik kan voor jou shoppen, maar natuurlijk kunnen we gezellig samen voor jou shoppen. Je krijgt dan gedurende dag veel tips/tricks en zullen zorgen dat je zelf in de toekomst ook bewuster gaat shoppen.

Hoi Bea, een gezellige middag gehad met mijn vriendinnen! Je doet t goed, komt gezellig over, je bent open en eerlijk, en je bent professioneel bezig.

Caroline

Hoi Bea, een gezellige middag gehad met mijn vriendinnen! Je doet t goed, komt gezellig over, je bent open en eerlijk, en je bent professioneel bezig.

Caroline

informatie:

Kosten

Intake € 75,- (1 uur inclusief persoonlijk plan)

Personal shopping is er  al vanaf €195,- (Minimaal drie uur, ieder uur dat erbij komt kost 65,-)

Prijzen zijn inclusief BTW.

*Voor eventuele reiskosten vanaf Utrecht reken ik € 0,25 per km.