bea rockx:

Over mij

Ik ben Bea Rockx ,ik ben gek op mensen en mode al vanaf jongs af aan gaat mijn interesse naar mode en mensen uit ik ben erg geïnteresseerd naar wat mensen beweegt en hoe men zich naar buiten presenteert. Maakt men hierin bewuste keuzes of is dit puur toeval? Of wil je misschien wel anders, maar weet je niet hoe?

Na 12 jaar te hebben gewerkt bij inkoopcentrum B2B voor schoenen en tassen, heb ik mijn baan opgezegd om te doen waar ik echt gelukkig van word. Ik ging terug de schoolbanken in en ondertussen ben ik succesvol afgestudeerd als imago-fashion styliste.

Inmiddels ben ik 4 jaar werkzaam als educator op de B Academy voor de vakken Imago-Color styling en Mannenstyling en doe dit met super veel plezier. Daarnaast help ik mensen graag door middel van advies om samen te kijken om het mooiste in jezelf naar boven te halen. Samen met mensen het beste uit ze te halen en zorgen dat de kleding die ze dragen bij ze past en ze laat stralen hierbij kijk ik niet alleen naar jou, maar ook naar je persoonlijkheid, je werk en hoe je in het leven staat. Al deze factoren spelen een belangrijke rol bij een verandering in je voorkomen en algehele imago. 

Mijn motto is dat ieder mens mooi is en samen halen wij het mooiste in je naar boven.

Spontaan, betrouwbaar, gedreven en oprecht zijn woorden die mij het beste omschrijven.

Schroom niet vraag maar raak ik sta je graag te woord. Hopelijk tot snel!

Liefs,